Go To Global Site
Καλώς ήλθατε στην UCB Ελλάδας

Εργαζόμενοι

Η φιλοσοφία της μέριμνας για τον Άνθρωπο στη UCB βρίσκει εφαρμογή σαφώς και στους εργαζομένους της.

Όπως σε κάθε σύγχρονη εταιρία επιδίωξή μας είναι να επικρατούν συνθήκες που εξασφαλίζουν την παρακίνηση των εργαζομένων στην επίτευξη εξαιρετικών επιδόσεων.  Στη UCB έχουμε υιοθετήσει ένα αξιοκρατικό σύστημα προσλήψεων και αξιολόγησης της απόδοσης των εργαζομένων. Ατομικοί στόχοι τίθενται στην αρχή κάθε έτους και εκτιμάται η επίτευξή τους με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με μία σειρά κατάλληλων πρακτικών και πολιτικών επιδιώκουμε την εξασφάλιση υγειούς ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής, προσωπικής και οικογενειακής ζωής των εργαζομένων μας.

Πέρα από τη σύνδεση αμοιβών και απόδοσης υπάρχουν επιβραβεύσεις τόσο για τις αξιέπαινες επιτεύξεις όσο και για τη μακροχρόνια παραμονή των ανθρώπων μας στην εταιρία.

Αξιολογούμε το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους μας με ανώνυμες έρευνες προσωπικού, σε τακτική βάση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των οποίων προβαίνουμε σε διορθωτικές ενέργειες.

Ένα από τα δυνατά μας σημεία στην επίτευξη καλού εργασιακού κλίματος είναι η ανοικτή επικοινωνία μεταξύ εργαζομένων διαφορετικών βαθμίδων, τμημάτων και χωρών. Υψηλόβαθμα στελέχη από την Κεντρική Διοίκηση συμμετέχουν σε ανοικτό διάλογο με εργαζόμενους από όλον τον κόσμο.

Επίσης, φροντίζουμε έτσι ώστε το ανθρώπινο δυναμικό μας να διαθέτει υψηλού επιπέδου κατάρτιση. Εκπαιδευτικές δραστηριότητες με ίδια μέσα αλλά και με συνεργασίες με εκπαιδευτικούς φορείς είναι τακτικές και εξασφαλίζουν αυτόν τον στόχο. Ακόμη, λειτουργούμε προγράμματα αξιολόγησης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων του προσωπικού μας με στόχο την επαγγελματική ανέλιξη.

Τέλος, όπως αναπτύσσουμε διαρκώς τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού μας, έτσι επιδιώκουμε την προσέλκυση νέων ταλέντων και φροντίζουμε να είμαστε ένας δελεαστικός προορισμός στη αγορά εργασίας.