Go To Global Site
Καλώς ήλθατε στην UCB Ελλάδας

Περιβάλλον

Στη UCB η ανάπτυξη και η λειτουργία μας επιτελούνται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Στην Ελλάδα συμμορφωθήκαμε από τους πρώτους με την νομοθεσία περί ανακύκλωσης των συσκευασιών των προϊόντων μας, συνεργαζόμενοι με την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης. Λειτουργούμε σε νέα γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση στα οποία ανακυκλώνουμε χαρτί, λαμπτήρες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και μπαταρίες. Επίσης, στην ιατρική ενημέρωση αντικαταστήσαμε το έντυπο υλικό με ψηφιακά μέσα μειώνοντας έτσι δραστικά την κατανάλωση χαρτιού. 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε υιοθετήσει τη φιλοσοφία της ελαχιστοποίησης των μετακινήσεων του προσωπικού μας. Χρησιμοποιώντας τις βιντεοκλήσεις σε καθημερινή βάση έχουμε αντικαταστήσει τα αεροπορικά ταξίδια και τις ενεργοβόρες μετακινήσεις του προσωπικού μας με νέα επικοινωνιακά συστήματα που μας προσφέρει η τεχνολογία. Επιπρόσθετα, τα εταιρικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για τις μετακινήσεις του προσωπικού μας είναι νέας τεχνολογίας με την χαμηλότερη εκπομπή ρύπων σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον αφορά κυρίως τις βιομηχανικές μονάδες παραγωγής της UCB. Για τις παραγωγικές μας μονάδες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ετήσια αναφορά εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

280_182_introduction